Selecteer een pagina

Wie ben ik om jou wat te gaan vertellen over jouw scriptiedip? Ik vertel je waarom ik weet hoe jij je voelt! 

“Er is geen vervelender gevoel dan niet gemotiveerd zijn en uitstellen…. ik weet dat ik het fout doe, maar ik kan me er niet toe zetten om het te doorbreken, of eigenlijk: gewoon beginnen. Ik heb er een dagtaak aan om maar niet te hoeven beginnen!”

Je hebt soggen en suggen. Van Soggen, – Studie Ontwijkend Gedrag – heb je ongetwijfeld al weleens last gehad. Suggen is misschien nieuw voor je, ofwel: (chronisch) Scriptie Uitstellend Gedrag. En als je dat maar lang genoeg volhoudt, beland je in een scriptiedip. 

En dan…voelt het als een dagtaak ‘om te beginnen’. Beginnen is opeens het meest moeilijke wat er is. Dus….begin je niet. I know the feeling. Het voelt als cement-vast in je scriptie zitten.  Geen uitweg zien. #stuck #stuckness #dip #motivatiebegone. 

En dus begeef je misschien al weken, maanden, wellicht jaren in een betonnen ‘uitstelkooi’, waarvan je je afvraagt, hoe je daar in ’s hemelsnaam uit moet breken. Want als je het woord ‘scriptie’ hoort, 

  • gaan je haren overeind staan 
  • schieten de stekels omhoog
  • krijg je misschien wurg- en walgneigingen en 
  • zakt de moed je in de schoenen. 

Het voelt gewoon ontzettend rot als je niet weet hoe je jezelf hier doorheen moet slaan/worstelen/ploeteren/strijden/…:

#verzinjeeigenwerkwoord. 

En tijd kun je maar 1 keer goed besteden. Dus daarom: Vanaf nu wordt het tijd om het ànders te gaan doen. Ik ga jou helpen om jezelf uit de knoop te halen. Dat kan 1 op 1 in een Scriptie Master Mind-Sessie. Ik noem het ook wel een Scriptie Motivatie Booster. Wat gaan we doen?

 

– Incheck en tune in over jou en je stuckness

– Inzoomen op je stuckness met behulp van mijn Scriptie Master Mindset methode

– Inhoudelijk samen kijken naar hoe je weer baby-stappen kan zetten naar helderheid en flow

– Die stappen ook samen zetten.

We’re in this together. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden:

Indien je behoefte hebt aan een  mini clarity sessie, omdat je met een concreet probleem zit, is deze optie misschien wat voor jou. In 35 minuten proberen we zo dicht mogelijk bij de kern van je probleem te komen en probeer jij een (baby)step te verzinnen, waardoor je weer wat verder komt. 

En vergeet niet om mijn blog te checken vol tips en tricks over motivatie & mindset! 

 

Meer weten? Stuur me een bericht en zet je nummer erin; dan neem ik contact met je op!

5 + 11 =