FREE mini SHINE training

Doe gratis mee!

HET GEHEIM VAN JOUW SHINE:

HOE VIND JIJ JOUW UNIEKE MAGIE?

De befaamde marketing guru Seth Godin zei ooit:

“People do not buy goods or services.

People buy relations, stories and magic.”

En daarom is het van essentieel belang dat jij gaat stralen met de prachtige geschenken die jij in je draagt: jouw unieke magie. Of je nu een boodschap wilt delen en mensen wilt bewegen, òf dat je met een fantastisch magisch product of dienst de wereld wilt betoveren en veroveren: it’s time. To SHINE. En om te laten zien hoe magisch jij bent en wat de WHY is achter datgene wat je doet! Jouw verhaal, jouw essentie is onmisbaar als je wilt dat mensen jouw ‘zien, horen, voelen, en naar je gaan luisteren.

Ben jij er ook klaar voor om de wereld te betoveren en te veroveren met jouw magie, maar kun je ‘m nog niet goed scherpstellen? Vind jij het ook eng om jezelf te laten zien en heb je last van straalangst?

In deze gratis mini-cursus neem ik je mee in de geheimen van jouw SHINE, zodat jij erachter komt wat jouw unieke magie is, hoe jij van je straalangst  je straalkracht kunt maken en kunt gaan SHINEN in jouw eigen spotlight!

Karin Ammerlaan

Founder SHINE & studio SOULSPACE

inspiratie

Wat je leert in vijf mini video lessen

Wat is jouw SHINE? 

De WHY van jouw SHINE 

JOY als guide  

Intunen op jouw magie  

Straalangst  

Micro Movements in jouw SHINE  

 

KARIN AMMERLAAN

"WE SHINE TOGETHER"
OVER KARIN

Hi! Wat leuk dat je meedoet! Laat ik me eerst voorstellen, ik ben Karin Ammerlaan. Na een studie rechten en een Ph.D belandde ik in banen, waarvan ik wist: dit is niet mijn unieke SHINE; mijn unieke magie. In 2018 durfde ik het aan om een 180 graden ander pad te gaan wandelen.

Dat begon met een magisch kinderboek, Fyra & Lumi (www.fyralumi.nl). Na het schrijven van mijn kinderboek dook ik dieper en ontstond SHINE: wat ik kinderen wilde laten zien, wilde ik ook doen voor ‘grown-ups’: jou je magie gaan laten voelen, zodat jij de wereld kunt gaan betoveren en veroveren!

Het is mijn passie en missie om jou te laten stralen op je eigen podium in jouw SHINE! Ik ben jouw grootste Cheer leader en geloof in jou; zodat jij in je straalkracht komt te staan en de wereld gaat betoveren en veroveren. Wàt dat ook is:

If it makes your eyes light up en when you feel that river of joy flowing through you: it is your dream and your purpose! 

– quote by: een beetje van mezelf en een beetje van Rumi;) –

reviews

SHINING STARS OVER DE SHINE ACADEMY

Marit

Ik heb zo enorm genoten van SHINE. Karin is zo’n heerlijk mens! Ze is iemand die je het gevoel geeft volledig te mogen zijn en je hier door middel van humor en JOY in begeleidt en je vanaf de zijlijn aanmoedigt. She’s your cheerleader!  

Ze heeft hier haar ziel en zaligheid in gelegd en dat is voelbaar. De mooie opdrachten brengen enorm veel inzicht. Voor mij werd de rode draad van mijn verhaal hierdoor helder. Ik kwam ook weer meer in contact met mijn JOY dankzij SHINE. Daar geniet ik nog iedere dag van. 

Ook de hoeveelheid aan praktische tools om je Story te delen met anderen, maken dat je makkelijk aan de slag kan. Karin heeft me hier ook enorm in geïnspireerd en m’n blik verruimd. 

Daarnaast ben ik dankbaar voor de verbindingen die er onderling in de cursus zijn ontstaan! Het kunnen en mogen zijn, de veilige ruimte die de SHINE community biedt en het warme bad wat Karin hierin brengt zijn zo fijn en waardevol. 

Dat biedt de basis om in je SHINE te gaan staan, a safe place. SHINE brengt MAGIC. Ik ben dan ook enorm blij en dankbaar dat ik hier aan mee heb gedaan! 

Astrid

SHINE was voor mij echt magisch mooi….Karin heeft de gave om je door een hele nieuwe bril naar de wereld en naar jezelf te kijken, door een bril van magie en joy. En het was ook zo’n warm bad om met haar in de SHINE Tribe terecht te komen; met allemaal prachtvrouwen, die stuk voor stuk ook net zo enthousiast zijn over Disney als ik, maar ook over muziek, dieren, natuur, de magie van het leven, en kinderlijke speelsheid.

Eigenlijk zijn we gewoon samen de strijd aangegaan tegen de chronische serieusheid van het volwassen leven. En Karin heeft daar zelf al een hele mooie weg in bewandeld, waardoor ze jou daarin helemaal kan meenemen.

Bovendien gelooft ze in jouw SHINE: in wat jij te brengen hebt op deze wereld en helpt ze je om dat naar boven te halen. Je voelt ook dat zij daarin gelooft en dat helpt. En ook niet onbelangrijk: ze helpt je bij de praktische kant van hoe je dan die SHINE van jou gaat expressen en dat is ook gewoon heel fijn. Kortom: ik gun het iedereen. It’s magic.

BONUS

Je krijgt er een journal bij! 

In deze SHINE journal staan opdrachten die horen bij de mini cursus: lekker micro! Ook is er gelegenheid tot reflectie.

Je kunt ‘m online invullen of uitprinten!  

Are you ready to SHINE? Doe dan gratis mee!  

shine banner Karin Ammerlaan