Dinsdag 07-12  

20.15:

gratis masterclass

ON PURPOSE:

HERKENBAAR? 

  • Je vraagt je af  “is dit alles?” en tegelijkertijd ben je bang om stappen te ondernemen;
  • Je bent volop aan het soulsearchen, maar je weet niet goed wat jouw magie eigenlijk is;
  • Je wilt inspireren op Social Media, maar vraagt je af of je niet eerst moet weten wat je wilt: iets in de trant van “de kip of het ei”:)
  • Je voelt jouw SHINE al wel, maar je kunt er niet goed bijkomen.

Consider this your sign, or SHINE:) tijd om voor een gratis masterclass!

PURPOSE

Wat klinkt het groots en zwaar. En wat is het ook lastig. Ik weet hoe je je voelt ; helemaal indien je droomt van dingen die misschien wel 180 graden anders zijn dan datgene wat je nu doet. En het is ook frustrerend, als je zeker weet wat je niet wilt, maar niet (exact) weet wat je wel wilt!

Ja! Ik wil geïnspireerd worden!

Doe mee en laat hieronder je gegevens achter.

Datum: dinsdag 7 december Tijdstip: 20.15! Via zoom.
Marketing by

van “mr. dr.” naar SHINE

Karin Ammerlaan

Je dromen achterna

Welcome to the Story of my Life: ik droomde van andere dingen. Van boeken schrijven. En mensen empoweren. En creëeren. Deed ik daar wat mee? Deels: ik schreef wel, maar dat was een dissertatie – en daarna vooral vakpublicaties als gepromoveerd jurist.

Springen in het diepe

Het voelde als een grote kloof: springen in het onbekende. Ik was natuurlijk gedrild in mijn hoofd EN voorzien van een behoorlijke fixed mindset: “Iets anders is geen optie, schoenmaker blijf bij je leest”. Maar dromen stromen in mysterious ways:)…

Microsteps

Héél langzaam zette ik heel veel en kleine stapjes in de richting van mijn hart: om passie en dromen te verwezenlijken. In 2018 kwam mijn kinderboek uit, Fyra & Lumi- De sterbron van Luminos: wil je meer weten, klik dan  hier. Daarna schreef ik nog een boek “Grip op je Scriptiedip: naar een scriptie master-mindset in 7 stappen. Dat vind je in diezelfde link.

De rode draad

Ik was als kind al dol op sprookjes en verhalen. En dat plezier heeft zich ontwikkeld in een fascinatie voor de kracht van storytelling. Tegelijkertijd houd ik er zielsveel van om anderen in de spotlight te zetten. En zo bedacht ik een cursus die mensen hielp om zichzelf te gaan uitdrukken (online) met hun verhaal: visueel en in woord. Die cursus heette destijds “Intuïtief Storytelling”.  Al die stapjes hebben geleid tot wat ik nu doe: SHINE.

Your time to SHINE

En ik wil jou heel graag meenemen in een SHINE Masterclass, om je dichter bij jouw unieke magie te brengen!

Doe mee met de gratis masterclass!

Ik geloof dat je JUIST NU tijd mag spenderen om te duiken in jezelf: waar ga jìj van SHINEN? Ik help je graag om meer helderheid & focus te krijgen in de chaos! Together we SHINE!
DOE MEE
Doe mee met de gratis masterclass ON PURPOSE: HOE VIND IK MIJN UNIEKE MAGIE? 

Meld je aan via bovenstaand inschrijfformulier!
Datum: dinsdag 7 december 
Tijdstip: 20.15
(Via ZOOM)

TESTIMONIALS OVER SHINE 

“lieve Karin, wij hebben inmiddels een aantal sessies met elkaar gehad; waarbij jij mij ontzettend geholpen hebt om mijn verhaal duidelijk te maken, goud mijn goud vinden in mezelf, in de Story of my Life en waarbij je me heel erg geholpen hebt om daarbij ook alles 

te ordenen. Dankzij jouw hulp heb ik mooie woorden  kunnen geven aan een aantal van mijn producten en waarom ik die producten aanbied. 

 En daar ben ik je ontzettend fijn om met je samen te werken. Omdat je gewoon ten eerste superlief bent, je hebt heerlijke humor, en en je weet heel goed tot de kern te komen, daar heb je echt een gave voor. Qua creaties ben je ook fantastisch, je hebt ook al een aantal dingen voor me gecreeërd; mesmerized bij wat ik van je krijg en ik ben superblij dat we op deze manier kunnen samenwerken. Dankjewel voor jouw zijn, “dankjewel voor jouw talent, dankjewel voor jouw fantastische humor en jouw fantastische begeleiding.” 

Annemarijn Lok

Elements of Happiness

Toen ik Karin voor het eerst ontmoette, wist ik meteen dat we iets samen gingen doen; nog niet precies hoe en wat, maar de magie hing al in de lucht…

Toen ik besloot GAIA-JI te lanceren wilde ik dit heel graag met een geboortekaartje doen en ik kon niet anders dan Karin opbellen. Een geboortekaartje werd een 1:1 soulbranding journey, omdat ik zo enthousiast werd van onze samenwerking.

De soulbranding sessies waren een feestje. Niks moet en alles mag, genieten, lachen en op avontuur in je eigen verhaal…dit zorgde voor een “spot on” vertaling van mijn energie en hetgeen ik wil uitdragen.

Ik vind Karin echt een professional, prettig om mee te werken; en achter “joy en magie” staat in het woordenboek: Alpaca lover Karin. En als er eentje je hoofd voorbij komt:  ja, dat roept ze altijd al! Dan klopt dat als een bus 😁.

Karin is voor mij de belichaming van joy en magie, het is niet zomaar een “mooi marketing verhaal”: ze is het ècht.

 

Masha de Romph

GAIA-JI