gratis SHINE mini cursus

HET GEHEIM VAN JOUW SHINE:

HOE VIND JIJ JOUW UNIEKE MAGIE?

De befaamde marketing guru Seth Godin zei ooit:

“People do not buy goods or services. People buy relations, stories and magic.”

Of je nu een boodschap wilt delen en mensen wilt bewegen, òf dat je met een fantastisch magisch product of dienst de wereld wilt betoveren en veroveren:

 

it’s time. To SHINE.

 

En om te laten zien hoe magisch jij bent en wat de WHY is achter datgene wat je doet!

Jouw verhaal, jouw essentie is onmisbaar als je wilt dat mensen jouw ‘zien, horen, voelen, en naar je gaan luisteren.

En daarom is het van essentieel belang dat jij gaat stralen met de prachtige geschenken die jij in je draagt: jouw unieke magie.

 Ben jij er ook klaar voor om de wereld te betoveren en te veroveren met jouw magie, maar kun je ‘m nog niet goed scherpstellen? Vind jij het ook eng om jezelf te laten zien en heb je last van straalangst?  

In deze gratis mini-cursus neem ik je mee in de geheimen van jouw SHINE, zodat jij erachter komt wat jouw unieke magie is, hoe jij van je straalangst  je straalkracht kunt maken en kunt gaan SHINEN in jouw eigen spotlight!

JA! ik doe gratis mee met de SHINE gathering
Hierbij ga ik akkoord en bevestig ik de inschrijving op de maandelijkse nieuwsbrief en ga ik akkoord met overige updates
Marketing by

Wat je leert in 5 mini videolessen:  

  • Wat is jouw SHINE? 
  • De WHY van jouw SHINE 
  • JOY als guide  
  • Intunen op jouw magie  
  • Kijken naar straalangst  
  • Micro Movements toepassen in jouw SHINE  

Meet The Host:)

Karin Ammerlaan

Karin Ammerlaan

Als voormalig gepromoveerd jurist wist ik dat mijn magie ergens anders lag.  Maar waarin dan wel!? Ik ging op magisch avontuur en schreef onderweg een kinderboek (Fyra & Lumi) en een boek voor studenten om uit hun Scriptiedip te komen.

En daaruit rolde ook mijn passie: jou helpen om jouw SHINE te gaan zien, omhelzen en de wereld ermee te betoveren en veroveren. Ik geloof dat eenieder van ons een unieke magie in zich draagt, die ronddanst in de Story of your Life, in je skills, in het licht in je ogen en in je hart. Die magie is ook de basis van wat jij nu doet, of wilt gaan doen: als ondernemer of in loondienst. 

Wanneer je deze magie gaat zien en uitdrukken op een manier waar jij je fijn bij voelt, dan is het niet meer zomaar ‘marketing, of ‘(personal) branding’, of ‘performance’: wanneer jij je magie gaat inzetten voor jouw PRESENCE, dan ga je betoveren. En daar help ik jou graag bij!