IMAGINARY JOURNEY

soulspace x-perience

imagine being your true, authentic self…. 

van soulsearching naar imagineering: take control of your life

Herkenbaar?

“Ik heb alles wat ik wil, maar…”
“Ik heb op dit moment alles wat ik wil…” En die constatering is vaak een omslagpunt. De  twijfel slaat toe, gevoed door een onbestemd gevoel, dat begint in je onderbuik: “Is dit het dan…?” vraag je jezelf voorzichtig af. En je snoert jezelf weer snel de mond: “Stel je niet aan, natuurlijk IS DIT HET, hier heb je keihard voor gestudeerd, gewerkt, geknokt!” 
Maar is dit alles?
Maar meer en meer bekruipt jou het gevoel dat  “this is it” helemaal niet zo voelt: jouw succes voelt leeg, unfulfilled en wanneer je in de spiegel kijkt, mist de sprankel in je ogen. Je loopt met een onrustig gevoel in je hart: “Het klopt niet.”  En dat, terwijl ‘de hele wereld’ zou zeggen: “Chapeau! Je mag trots zijn op jezelf! Wat heb je het goed voor mekaar!’. 
Wat is dat knagende gevoel?
Maar jouw intuitie vertelt je: There is more to life. There is more than meets the eye. Ik heb “alles”, maar het voelt niet als “alles”. 
Je wilt echt wel wat verkennen en exploren. Een beetje soul-searching doen. Maar tot zekere hoogte: die bubbel mag niet uit elkaar spatten. En je duikt al helemaal niet in een onbekend avontuur, je bent gekke Henkie niet, om ALLES op te geven wat je hebt opgebouwd, zowel privé als zakelijk. 
Standje gezapig 
En dus “tuft de trein door”, in een gezapig standje. Stopt op de o zo herkenbare veilige stations, iedere dag weer. En iedere dag stap je in. Niet onder de indruk van je eigen leven, maar totaal #stuck over hoe het anders zou kunnen.  
Purpose, joy, passie en zingeving? 
Stiekem droom je van purpose, passie, ergens je hart & ziel in voelen, in ontwikkelen, in creëren. Je wilt meer Joy. Meer plezier, liefde, verbinding. Ook jij droomt van een lichtere, leukere, mooiere wereld. Je wilt die ‘wild ride’…Maar hoe…En ach….nu nog…? En kom op zeg…wat zou de wereld er wel niet van vinden…Het is te laat…Laat maar…
soulspace

Top 5 op je sterfbed:

De Britse pailliatieve verzorgende Bronnie Ware schreef een boek naar aanleiding de (vaak) visonaire wijsheid die patienten (in de laatste fase van hun leven) aan haar op vertelden. De top vijf van spijt is als volgt 
1. Ik heb spijt dat ik niet meer mezelf ben geweest (en niet meer dromen heb gekoesterd en heb waargemaakt)
2. Ik heb spijt dat ik zo hard gewerkt heb.
3. Ik heb spijt dat ik niet meer mijn gevoelens heb laten zien.
4. Ik heb spijt dat ik het contact met mijn vrienden niet beter heb onderhouden.
5. Ik heb spijt dat ik mij niet heb toegestaan om gelukkiger te zijn.
Laat de wijsheid van mensen die aan het einde van hun levenspad zijn, een inspiratie zijn voor je, in plaats van een angstig scenario. JIJ alleen kunt de story of your Life schrijven, en uitvoeren. Jij alleen kan jouw legende leven, hoe groots of hoe klein je dat ook wenst te doen. Maar laat het  jouw verhaal zijn.

 

wat ik voor jou kan betekenen: 

 

Je bent een intelligent, weldenkend mens. Dat gevoel van ‘stilstaan & vastzitten’ is niks voor jou, want: problemen zijn er om opgelost te worden, maar deze vragen vind je heftig en confronterend; het komt dicht bij je hart en ziel en eigenlijk weet je niet zo goed hoe je daar mee om moet gaan. 
Stap nul is om je perspectief te veranderen. Einstein zei al: “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.” 
En dat klopt: denken doe je genoeg. Maar ik ga je leren om vanuit een creatievere bron in jou te leren denken, voelen en weten: je imagination. 

wat houdt een imaginative journey in?

Bring back the joy of imagination

Mijn overtuiging is dat we op de reis van ons leven iets heel belangrijks zijn kwijt geraakt, toen we geacht werden, om ‘volwassen’ te worden: jouw imagination. En dat is, dood- en doodzonde….Want imagination geeft je de sleutel tot jezelf, op een wijze die vertrouwd zal aanvoelen, omdat je je herinnert wat het is om weer terug te mogen in het ongedwongen fantaseren, imagineeren, kind te zijn. 
Ik help jou om weer je eigen Imaginator in je leven te worden, om jouw purpose, passie en mission te leven. Want met imagination kun jij:
 
 1. je perspectief shiften en anders gaan kijken 
 2. groots zijn zonder te hoeven ‘veranderen’
 3. zelf bepalen hoe ver je gaat in het creeren van je droomleven 
 4. je eigen, unieke expressie laten gelden is al een krachtige uitlaatklep

Tijdens de sessie: 

Play & en-joy.
In een op maat gemaakte imaginative sparring sessie gaan we samen observeren, bekijken & natuurlijk vooral imagineeren wat ‘purpose’, passie en zingeving eigenlijk betekenen voor jou. Ik ben ‘spiegelaar’, joy-activator, playbuddy, sparring-partner, guide, imaginator, ideeen-fabriek. 
Laugh 
Misschien kom je erachter dat iets kleins in jouw leven groter mag worden. Of dat er juist iets nieuws mag ontstaan en iets ouds mag wegvallen. 
Het is jouw canvas, jouw doek. Dit betekent niet dat we gaan schilderen. Of althans…we gaan imagineeren. En daarvoor trek ik alles uit de kast wat nodig is. Met vooral heel veel humor. Want als er iets stagnerend werkt, dan is het teveel ernst, kilheid en zakelijkheid. No worries. het wordt geen stand up comedy. Ik begeleid jou en geef je de praktische tips om vol humor groots te imagineeren.

1-1 Imaginary 1Sessie  

Inbegrepen:
 • voorbereidende coach call 
 • imagineering sessie van 4 uur (op locatie)
 • digitaal journal
 • imaginary art visual 
 • 1 maand toegang tot de Soulspace Xperience t.w.v. € 88,88
Investering: 
€ 333,-

1-1 VIP Hero’s journey ( 3 weken)

Inbegrepen: 
 • voorbereidende call en 3 evaluatiecalls
 • 3 x een imagineering sessie van 4 uur (op locatie)
 • imaginary art visual & 
 • visual video art van je imaginary journey 
 • digitaal journal 
 • op maat gemaakte imaginary journey-meditatie om thuis te kunnen ervaren 
 • Koffie, thee,frisdrank, versnaperingen & Lunch tijdens de sessies
 • 2 maanden toegang tot de Soulspace X-perience t.w.v. € 88,88
Investering: 
€ 1333,- 
(betaling in termijnen mogelijk) 
Karin Ammerlaan

Dream your own dreams, achieve your own goals. Your journey is your own and unique. 

– Roy T. Bennett –

“Know what sparks the light in you. Then use that light to illuminate the world.”

– Oprah Winfrey –