intuïtive  

storytelling

cursus

portretfoto

STORY OF YOUR LIFE

Droom jij ervan dat je een onuitputtelijke bron van inspiratie tot jouw beschikking hebt, waarbij je vol joy en in verbinding jouw boodschap, visie en missie kunt delen in  woord en beeld?  Op een manier die goed voelt voor jou? 

 

In your story are your diamonds.

Mijn grootste reis was om de Story of my Life te gaan ‘ownen’, en om mezelf aan de wereld te laten zien zoals ik ben: vrij van ‘hokjes en boxjes’.

UNBOXED: Mijn eigen pad klieven, creëren. Op mijn manier. Waar academische titels niet leidend zijn voor de keuzes in je leven, maar het hart, en het pad van  magie & joy.

De 180 graden ‘switch’ – van mr. dr. onderzoeker naar creator/coach, is de Story of my Life. En tegelijkertijd is het werkelijke verhaal misschien niet in woorden te vatten.

I call it magic. I call it true.

Ik ben ervan overtuigd dat we als volwassenen de magie uit onszelf hebben laten verdwijnen. Terwijl we nog steeds vol magie zitten. Wanneer je met andere ogen naar jezelf leert kijken, zul je die magie terugvinden. En dàt leer je in dit programma. 

En die magie is mijn inspiratie voor alles wat ik nu doe en  wat ik graag wil doorgeven.

Droom jij er ook van om  met jouw verhaal te inspireren, om  purpose & heart driven verbinding te maken?

 

Herkenbaar?

"Ik weet ècht niet wat ik over mezelf moet vertellen."

Wanneer het om jezelf gaat, vervliegt de inspiratie en blokkeer je: waar moet je het in godsnaam over hebben? Ik voel me gewoon onzeker als het over mij gaat. Want ik hou er niet van om in de spotlight te staan en ik heb gewoon de zenuwen als ik mezelf hoor praten, mezelf met m’n kop in beeld zie, of een stuk tekst over mezelf moet tikken. En dan denk ik… LAAT MAAR.”

"Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?"

Bij iedere poging die je waagt, treden jouw criticaster, en schaduwmonsters op. Je hoort jezelf fluisteren: “”Wie zit er nou op jou te wachten?!” “Wat heeft jouw verhaal in ’s hemelsnaam voor meerwaarde in de wereld!?”

"Ik krijg gewoon stress van social media!"

“Zucht….Zichtbaar zijn…marketing technieken en al die regels en acties…Het maakt me zenuwachtig en ik verlies het plezier in wat ik eigenlijk zo leuk vind om te doen: mijn ding. NIET het maar tot in den treure posten van quotes en foto’s, om maar te ‘posten’. Als het zó moet, dan heb ik geen zin in social media.”

Story of your Life

Jouw verhaal, jouw boodschap is het waard om gedeeld te worden. Op een manier die voelbaar is voor jou en voor je publiek. 

Intuïtief storytelling gaat uit van de kracht van jezelf: zoals je bent, unboxed, zonder regels, maar vanuit joy, verbinding en be-leving. 

Op deze manier raak je mensen, kun je inspireren en zul je op een heel andere manier mensen aantrekken. 

In dit programma leer je in 5 stappen hoe jij jouw intuitie kunt inzetten om jouw verhaal en boodschap in woord en beeld te delen.

Leer hoe je jouw verhaal & jouw boodschap (visie, missie & boodschap) kunt laten:

 

 • beleven
 • her-inneren
 • inspireren
 • centreren
 • ontroeren
 • verbinden
 • beklijven
 • bewegen (call to action)

iets voor jou?

 • Als je nog niet exact weet wat je wilt ‘doen’, maar al wel de wens en droom hebt om de wereld een stukje mooier, lichter, liever & magischer te willen maken en meer inzicht wilt in hoe jij intuitief kunt ‘raken en bewegen’ met jouw visie. Deze cursus of reis laat jou de magie van je eigen Story of your Life ontdekken!
 • je bent coach/yoga docent-ondernemer en je wilt meer van ‘jouw unieke zijn’ stoppen in wat je laat zien
 • je bent een heart & soul driven ondernemer en wilt jouw magie in woord en beeld op een intuitieve wijze overbrnegen

wat leer je?

 

 • je leert wat intuïtieve storytelling is en hoe je authentiek impact kunt maken op jouw publiek met jouw Story of your life: hoe jij MAG vertrouwen op je intuitie om jouw unieke boodschap te brengen op een wijze waar JIJ je fijn bij voelt, zonder te schuwen om uit je comfort zone te stappen en in  jouw SPOTLIGHT te gaan staan. 
 • je leert alle tools en tricks om met een nieuwe blik (your magic eye) te kijken naar de Story of your Life
 • je leert stap voor stap wat in de theorie als basis geldt voor een goed ‘verhaal’ en je leert hoe je jouw verhaal kunt laten sprankelen, 
 • Praktisch: Leer tips en tricks over bepaalde handige DIY apps en sites werken: (Canva, Pixaloop, Videoleap, Wordswag, IG TV, Stories maken, etc) & hoe  je zelf je logo, je ‘website’ en social media content qua visuele vormgeving kunt laten resoneren met wie je bent en waar JOUW unieke signatuur op zit

Carve your name on hearts, not on tombstones. A legacy is etched into the minds of others and the stories they share about you.

– Shannon Alder –

inbegrepen 

5 fasen- programma

Dit programma neemt je in 5 fasen mee, op reis. Dit programma kun je zelfstandig en op eigen tempo volgen. In de 5 fases zitten videolessen, meditaties, visual journeys & journal-prompts en reflectie-opdrachten. 

Werkboek en journal

een werkboek met oefeningen en journal voor reflectie op de Story of your Life

2 inspiratie coach calls (terug te kijken)

Twee inspiratie groepssessies (digitaal via Zoom),waarin je alles mag vragen wat je te vragen hebt: voor ideeën en inspiratie!

investering

Begin wanneer jij wilt & krijg voor altijd toegang! 

€ 222,-

(incl. BTW)

I’m ready when you are! Let’s unbox the story of your Life & get your magic out!