The world needs your magic! 

Are you ready to SHINE?

 

Wil jij de wereld betoveren & veroveren met jouw magic  SHINE en jouw unieke tribe aantrekken vanuit jouw energie?
Maar word je belemmerd door straalangst en heb je het idee dat er meer uit jouw magie is te halen?

STEP OUT OF YOUR SHADOW & INTO YOUR SHINE!

SHINE is een volledig programma om in jouw straalkracht te gaan staan:
express your MAGIC!

Ik heb zo enorm genoten van SHINE. Karin is zo’n heerlijk mens! Ze is iemand die je het gevoel geeft volledig te mogen zijn en je hier door middel van humor en JOY in begeleidt en je vanaf de zijlijn aanmoedigt. She’s your cheerleader! 

Ze heeft hier haar ziel en zaligheid in gelegd en dat is voelbaar. De mooie opdrachten brengen enorm veel inzicht. Voor mij werd de rode draad van mijn verhaal hierdoor helder. Ik kwam ook weer meer in contact met mijn JOY dankzij de cursus. Daar geniet ik nog iedere dag van.

Ook de hoeveelheid aan praktische tools om je Story te delen met anderen, maken dat je makkelijk aan de slag kan. Karin heeft me hier ook enorm in geïnspireerd en m’n blik verruimd.

Daarnaast ben ik dankbaar voor de verbindingen die er onderling in de cursus zijn ontstaan! Het kunnen en mogen zijn, de veilige ruimte die de SHINE community biedt en het warme bad wat Karin hierin brengt zijn zo fijn en waardevol.

Dat biedt de basis om in je SHINE te gaan staan, a safe place. Deze cursus brengt MAGIC. Ik ben dan ook enorm blij en dankbaar dat ik hier aan mee heb gedaan!

Marit Wijma-Kloet

Schrijver

SHINE en Karin hebben mij het geloof in mijn magie teruggegeven. Toen ik begin dit jaar mijn gift als storyteller zich steeds duidelijker liet zien, voelde ik (en kreeg ik ook door 😉)  dat ik graag met Karin wilde werken. Learn from the best, they say. 

Dus zei ik JA tegen Shine. En wat een reis is het geweest. Terwijl ik persoonlijk door het donker ging, ontstond daar ook een sprankje magie. De magie die altijd gevoeld heb, maar nooit heb kunnen/durven uitdrukken.

Het lukte me al aardig in woorden, maar Shine gaf me ook de handvaten om ook mijn andere zintuigen te gebruiken. Want storytelling gaat niet alleen om woorden…en eindelijk mocht mijn creativiteit weer stromen. En ik weet en voel dat dit nog maar het begin is.

Liefs Brianda

Brianda van Stel

Storyteller

Eh…SHINEN? Leuk hoor, maar HOE dan?

Ik heb straalangst!

"Ik weet ècht niet wat ik over mezelf moet vertellen."

Wanneer het om jezelf gaat, vervliegt de inspiratie en blokkeer je: waar moet je het in godsnaam over hebben? Je denkt: “Ik voel me gewoon onzeker als het over mij gaat. Want ik houd er niet van om in de spotlight te staan en ik heb gewoon de zenuwen als ik mezelf hoor praten, mezelf met m’n kop in beeld zie, of een stuk tekst over mezelf moet tikken. En dan denk ik… zucht…LAAT MAAR. En tegelijkertijd is er een stem in mij, die zegt: ik wil óók inspireren!”

Afkeuring door je innerlijke criticasters

In je hoofd houd je hele Ted Talks, maar bij iedere iedere poging die je waagt op social media, fluisteren jouw schaduwmonsters:

 • “Wie zit er nou op jou te wachten?!”
 • “Wat heeft jouw verhaal en jouw boodschap in ’s hemelsnaam voor meerwaarde in de wereld!?”
 • “Dat is al lang door iemand anders gezegd en geschreven. Kom jij ook aan als spuit 11!”

En dus doe je het toch maar niet. Maar ondertussen bruis je van de ideeën en vraag je jezelf af of er ooit een moment komt dat je je angst overwint.

"Ik krijg stress van social media!"

“Zucht….Zichtbaar zijn…marketing technieken en al die regels en acties…Het maakt me zenuwachtig en ik verlies het plezier in wat ik eigenlijk zo leuk vind om te doen: mijn ding. NIET het maar tot in den treure posten van quotes en foto’s, om maar te ‘posten’. Ik wil gewoon puur zijn, mezelf zijn en op mijn manier mensen aanraken met wie ik ben en met wat ik doe .”

Karin Ammerlaan

OVER KARIN

It’s never too late to follow your heart:van gepromoveerd jurist naar SHINE

Drie jaar geleden was ik een academisch opgeleide mr. dr. onderzoeker in een welhaast surrealistisch luxe leven. Voor de buitenwereld leek ik gelukkig. Maar mijn hart en ziel fluisterden iets anders.

Ik sprong in het diepe en wist niet wàt ik met mijn leven moest gaan doen, maar dat het een leven zou moeten worden vol bezieling, joy en magie, was voor mij duidelijk!  

“Grootse dingen gebeuren in stilte”

Deze zin komt uit mijn kinderboek ‘Fyra en Lumi’, dat een ode is aan de magie en de verbeeldingskracht die ronddwaalt in dit grote universum. Dit kinderboek gaat (Fyra & Lumi) over een vuurvliegje (Fyra) en een wezentje van Luminosa (Lumi), die samen op magisch avontuur gaan. Het schrijven van dit boek bracht mij weer in verbinding met mijn eigen magie!

Magie voor grown ups

Na het schrijven van mijn kinderboek, voelde ik dat ik volwassenen óók zo graag in verbinding zou willen brengen met hun eigen magie, in het bijzonder  vrouwen. Het werd tijd om de magie ook naar de ‘grote mensenwereld’ te brengen! 

Straalangst

Maar wat had ik een moeite om mezelf in de SHINE te zetten… Gangbare content marketing en branding cursussen vond ik totaal niet passen bij mij en wat ik wilde laten ‘zien’.  Bovendien vond ik het super spannend om over magie te praten: ik was bang voor het oordeel van anderen. 

Maar toch wist ik diep van binnen: “Ik zal toch niet de enige zijn die de “language of magic” mist? Die vanuit bezieling en inspiratie en joy de wereld wil betoveren & veroveren?

De taal van magie

Ik ging zelf op zoek en ontdekte de geheimen van de taal van magie….

Fast forward naar 2021:  het is mijn missie om jou de magie van jezelf te laten ervaren en te laten gebruiken om de wereld te betoveren en veroveren met jouw unieke magie! SHINE from the inside out! 

My magic is to show you yours! 

Karin Ammerlaan

Met SHINE wil ik bereiken dat jij gaat stralen met zoveel vreugde en bezieling, dat je een magneet wordt voor de tribe die jij (met je merk) wilt aantrekken! Zet jezelf  in de SHINE:  bring back the magic into you!

SHINE is fijn opgebouwd en mooi vormgegeven. Alles wat Karin maakt is zo mooi! Het is eigenlijk één grote inspiratie om jouw eigen verhaal te gaan vertellen. Dit gebeurt met veel humor maar er is ook ruimte voor serieuze stukken.

De live sessies zijn fijn omdat je je daar kunt verbinden met de andere deelnemers, hun ervaringen hoort en je vragen kan stellen.

Ik heb veel gehad aan de uitleg over het maken van story’s en reels op Instagram. Ook het werken met Canva werd heel uitgebreid uitgelegd. Dit vond ik ontzettend waardevol. Karin heeft me geïnspireerd om mijn verhaal te vertellen en dit meteen op een visueel aantrekkelijke manier te doen.

Annemarie Lok

NLP Lifecoach & Reiki , Elements of Happiness

Dit LIFE TIME ACCESS programma is uniek: het leert je àlles wat je nodig hebt om te gaan shinen:

SHINE neemt jou mee: van  straalangst naar straalkracht in 8 magische fases door o.a. diep in jouw eigen magie, inspiratie, joy en selflove te duiken!

  • We duiken DIEP in jouw SHINE, in jouw MAGIE en we beantwoorden de vraag: wat betekent het eigenlijk om te shinen? Wat heb ik daar voor nodig? En hoe doe ik dat? 
  • We gaan diep in op jouw Purpose , omdat dit wat zegt over jouw WHY
  • je leert wat bezielde storytelling is en hoe je vanuit bezieling jouw gewenste tribe kunt inspireren en raken met jouw verhaal & je aanbod;
  • je leert alle tools en tricks om met een nieuwe blik (your magic eye) te kijken naar de transformatie(s) in de Story of your Life 
  • je leert stap voor stap wat in de storytelling theorie als basis geldt voor een goed ‘verhaal’ en je leert hoe je jouw verhaal/boodschap kunt laten sprankelen;
  • ik leer je wat soulbranding is en hoe je vanuit joy en bezieling jouw visuele en verbale identity kunt vinden
  • We duiken in de Creative Direction: wat is het en welke houvast kan het jou bieden om jouw Tone of Voice te vinden en te creëren?
  • Praktische know-how:  ik neem je stap voor stap mee in de HOE: hoe gebruik ik Canva, Motionleap, Wordswag, IG TV, Stories maken, LIVE gaan,  Zoometc)
  • Gathering, Tribe Building & Engaging: tips en lessen
  • EHBO & life lessons Ik bespreek uitgebereid mijn “lessons learned” gedurende het proces van Shinen: straalangst, vergelijkings-dipjes, omgaan met onzekerheid, lichte paniekaanvallen bij het plaatsen van bepaalde social media posts, je eigen koers bewaken en behouden…etc..etc…
  • Je wordt blij van onze SHINE Tribe of Joy!

Leer hoe je jouw magie ontdekt en in kunt zetten om te gaan betoveren & shinen! 

Life time access tot de SHINE ACADEMY:

storytelling

DE SHINE ACADEMY STAAT BOORDEVOL VIDEOLESSEN, AUDIO TALKS, JOURNALS & WERKBLADEN. EN DAT NIET ALLEEN: ER ZIT OOK EEN SOUL-SPA BIJ; VOL MEDITATIES, VISUAL DREAMSCAPES, VISUALISATIES EN ANDERE MOOIE MAGIE DIE JIJ NODIG HEBT OM IN DE SOULSPACE VAN JEZELF TE KUNNEN ‘RONDDWALEN’!

FASE 1 MARINEREN IN DE PIJLERS VAN SHINE 

Fase 2 DE WHY VAN JOUW BRAND: PURPOSE & “ZIELSMISSIE”

FASE 3 BEZIELING EN MAGIE IN STORYTELLING

FASE 4 STORY OF YOUR LIFE 

FASE 5 SOULBRANDING 

FASE 6 CREATIVE DIRECTION  

FASE 7 PRAKTISCH: TUTORIALS EN DIY-WORKSHOPS 

FASE 8 SHINE TOGETHER: BUILDING YOUR TRIBE & STAYING IN YOUR LANE 

promotie

iets voor jou?

In niet-cumulatieve volgorde:)

 • JA! BRING BACK THE MAGIC IN MY LIFE!
 • JA! BRING BACK THE JOY IN MY LIFE! 
 • je bent een purpose-driven, bezielde ondernemer en je wilt betoveren! Met wie je bent en met wat je doet 
 • Je wordt soms belemmerd door jouw straalangst en je hebt het idee dat er meer uit jouw magic is te halen!
 • Je wilt niets liever dan inspireren, om de wereld een stukje mooier, lichter, liever & magischer te maken
 • Je wilt leren hoe jij jouw tribe kunt ‘inspireren en aantrekken’ met jouw verhaal

Inbegrepen in dit LIFE TIME ACCESS programma:

SHINE ACADEMY

In de SHINE ACADEMY vind je 8 uitgebreide modules vol videolessen, werkbladen & journals:  Je kunt dit zelfstandig en op eigen tempo volgen, omdat je een leven lang toegang krijgt!

SOUL SPA

Deze SOULSPACE X-Perience biedt jou toegang tot een prachtige online Soul Spa: een dreamscape vol meditaties, visualisaties, Soul Talks en journalling prompts, om vooral in contact te blijven met jouw magie! 

SHINE TRIBE & COMMUNITY

Inmiddels is er een heuse SHINE TRIBE ontstaan met stuk voor stuk prachtige vrouwen die elkaar encouragen in their SHINE! Ook hier maak jij voor altijd deel van uit als je aansluit!

 

Lifetime Access

Je krijgt een lifetime toegang tot de cursus! Alle tijd dus om in je eigen tempo jouw weg te vinden!

ik heb een vraag over shine!

Follow