Ken je dat gevoel? Dat je vanuit bezieling en een hartsdroom jezelf (of je merk) wilt gaan laten zien, maar niet weet hoe en/of dat je verlamd raakt door straalangst?

Klinkt dit herkenbaar?

"Ik weet ècht niet wat ik over mezelf moet vertellen."

Wanneer het om jezelf gaat, vervliegt de inspiratie en blokkeer je: waar moet je het in godsnaam over hebben? Je denkt: “Ik voel me gewoon onzeker als het over mij gaat. Want ik houd er niet van om in de spotlight te staan en ik heb gewoon de zenuwen als ik mezelf hoor praten, mezelf met m’n kop in beeld zie, of een stuk tekst over mezelf moet tikken. En dan denk ik… zucht…LAAT MAAR. En tegelijkertijd is er een stem in mij, die zegt: ik wil óók inspireren!”

Afkeuring door je innerlijke criticasters

In je hoofd houd je hele Ted Talks, maar bij iedere iedere poging die je waagt op social media, fluisteren jouw schaduwmonsters:

 • “Wie zit er nou op jou te wachten?!”
 • “Wat heeft jouw verhaal en jouw boodschap in ’s hemelsnaam voor meerwaarde in de wereld!?”
 • “Dat is al lang door iemand anders gezegd en geschreven. Kom jij ook aan als spuit 11!”

En dus doe je het toch maar niet. Maar ondertussen bruis je van de ideeën en vraag je jezelf af of er ooit een moment komt dat je je angst overwint.

"Ik krijg stress van social media!"

“Zucht….Zichtbaar zijn…marketing technieken en al die regels en acties…Het maakt me zenuwachtig en ik verlies het plezier in wat ik eigenlijk zo leuk vind om te doen: mijn ding. NIET het maar tot in den treure posten van quotes en foto’s, om maar te ‘posten’. Ik wil gewoon puur zijn, mezelf zijn en op mijn manier mensen aanraken met wie ik ben en met wat ik doe .”

I feel you! Mijn straalangst was in 2018 ongekend groot en ik blokkeerde totaal. Hoewel ik me een ongeluk las en cursussen volgde”: de   (Personal) branding boeken en cursussen brachten mij niet verder en maakten dat ik me  een ‘loser’ voelde, omdat het me maar niet lukte.
Maar toch wist ik diep van binnen: ik zal toch niet de enige zijn die de “language of energy” mist? Met SHINE wil ik voorkomen dat jij jezelf onbegrepen voelt en stagneert in je eigen straalangst! En meer dan dat: ik wil dat je gaat stralen met zoveel vreugde en bezieling, dat je een magneet wordt voor de tribe die jij (met je merk) wilt aantrekken!
 R.T. Bennett zei prachtig: “To shine your brightest light is to be who you truly are.” Dat is mijn WHY van SHINE. Zodat jij kunt zijn en jezelf en je merk kunt gaan expressen op jouw manier: touching hearts, moving minds & inspiring souls.

ontdek de supernova in jezelf:

van straalangst naar straalkracht

 

 

 • De pijlers van SHINE zijn : bezielde storytelling & heel veel inspiratie, joy en magie!
 • Met SHINE duik je eerst zelf in je eigen verhaal: “the whole story”: het omarmen van jouw eigen verhaal (transformatie),
 • de expressie van jou (en je business) in essentie en
 • de praktische uitvoering daarvan: your essence determines your presence….Everything you need to shine bright!

Dit programma is uniek: (personal) soulbranding, bezielde storyteling  & een tribe of joy

 • Van straalangst naar straalkracht in 5 magische fases door diep in jouw eigen magie, inspiratie, joy en selflove te duiken! 
 • je leert wat bezielde storytelling is en hoe je authentiek impact kunt maken op jouw publiek met jouw verhaal en boodschap;
 • je leert alle tools en tricks om met een nieuwe blik (your magic eye) te kijken naar de transformatie(s) in de Story of your Life 
 • je leert stap voor stap wat in de theorie als basis geldt voor een goed ‘verhaal’ en je leert hoe je jouw verhaal/boodschap kunt laten sprankelen;
 • Praktisch:  ik neem je stap voor stap mee in de praktische creatie thema’s : Canva, Motionleap, , Wordswag, IG TV, Stories maken, LIVE gaan,  etc)
 • Je krijgt inzicht in de soulbranding strategie van jouw merk:  
 • Je wordt blij van onze Tribe of Joy!

touch hearts, inspire souls & move minds met jouw magic

storytelling

iets voor jou?

 • Je wordt belemmerd door jouw straalangst en je weet niet hoe je dit aan moet pakken. 
 • Je wilt niets liever dan inspireren, om de wereld een stukje mooier, lichter, liever & magischer te maken
 • Je wilt leren hoe jij mensen kunt ‘aanraken en bewegen’.
 • je wilt jouw unieke magie laten zien
 • je bent een purpose-driven ondernemer en je wilt betoveren met jouw dienst of product
 •  je wilt op een creatieve manier bezig zijn met het empoweren van jouw eigen leven.

ABOUT KARIN

Transformatie is ‘de Story of my Life‘:

Ik heb een 180 graden koerswijziging ingezet- van ‘mr. dr. onderzoeker in een welhaast surrealistisch luxe leven’ naar soulbranding storyteller en SHINE Cheer Leader in een ‘onzeker’ leven, maar een leven waarin mijn hart & ziel leidend zijn. 

De wens om mijn leven vol bezieling, inspiratie & magie te leven, heeft me op mijn pad gebracht van soulbranding storytelling en SHINE Cheer Leader.

Let me use my magic to spark your SHINE!  

inbegrepen in dit unieke VIP programma:

5 fasen- programma

Deze cursus neemt je in 5 fasen (5 weken) mee, op reis. Je kunt dit zelfstandig en op eigen tempo volgen, omdat je een leven lang toegang behoudt! In de 5 fases zitten videolessen, 7 groeps- coach calls van 1,5 uur, meditaties, visual journeys & journal-prompts en reflectie-opdrachten.

Diepgang met veel verschillende content

De 5 fases zitten vol videolessen, Audio talks, meditaties, visual journeys, challenges, werkbladen en een journal. 

Intensieve begeleiding

Zeven inspiratie groepssessies (digitaal via Zoom maar hopelijk straks ook LIVE!), waarin je natuurlijk ook  alles mag vragen wat je te vragen hebt: voor ideeën en inspiratie! Inmiddels is er een heuse SHINE TRIBE ontstaan met stuk voor stuk prachtige vrouwen die elkaar encouragen in their SHINE!

 

JOY TRIBE

 Inmiddels is er een heuse SHINE TRIBE ontstaan met stuk voor stuk prachtige vrouwen die elkaar encouragen in their SHINE! Ook hier maak jij voor altijd deel van uit als je aansluit!

 

Lifetime Access

Je krijgt een lifetime toegang tot de cursus! Alle tijd dus om in je eigen tempo jouw weg te vinden!

ik heb een vraag over shine!

Follow