COLLAGE  ART VISUALS

SOUL (BRANDING) CLIPS

 

CREATIVE ESSENCE IMAGINARY BRANDING SESSIES

s o u l s p a c e

collage art visuals

CUSTOM MADE

S O U L S P A C E

collage art

VISUAL

Jouw soulspace is het centrum van je hart, met oneindig veel ruimte, schoonheid, liefde en power. 

Custom made soulspace art kan jou helpen te re-connecten met jouw U-niverse.  Deze collage art mini posters worden uniek afgestemd op jou. Ze bieden je een droom om op te contempleren, een uitnodigen om diep te duiken in jouw soulspace. Jouw soulspace art zal tot jou spreken, iedere dag weer. Je zult je herinneren hoe mooi je bent, from the inside out. 

Hoe werkt het?

Je kunt een soulspace print hier kopen. Na betaling neem ik contact met je op en krijg je een soul discovery ‘quest-ionnaire toegestuurd per email of what’s app. het geeft mij een impressie van jouw soulspace. Je kunt ook kiezen om dit niet in te vullen en om jezelf te laten verrassen, door je intentie voor de print uit te spreken.

Het maken van een op maat gemaakte soulspace mini poster kost ongeveer 5 werkdagen. Deze krijg je in hoge resolutie, digitaal toegestuurd. In overleg (en tegen een meerprijs) kan deze uiteraard ook gedrukt/geprint worden! 

€ 111,11 inclusief BTW

CUSTUM MADE

S O U L S P A C E

video  clip

 

SOULSPACE VIDEO ALS BLIJVENDE HERINNERING OF ODE AAN EEN DIERBARE

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, en een video vangt de magie van jouw soulspace in een nòg levendiger setting. De videoclips zijn op maat gemaakt en zijn een blijvende herinnering aan bijvoorbeeld een dierbare, of een feestelijke gebeurtenis.

 

SPIRIT BUSINESS SOULSPACE VIDEO

Maar ook zakelijk kun je een met een soulspace video clip de magie van jouw ziel in jouw business laten zien. Zichtbaar ondernemen is dan soulful en authentiek ondernemen, met een op maat gemaakte videoclip (basis videoclip max 1 minuut 15).

HOE HET WERKT: BASIS CLIP

Na betaling van jouw clip neem ik contact met je op voor de afstemming. Jij stuurt mij al jouw ‘materiaal’ ter inspiratie of om te verwerken (foto’s of videobeeld)  Bij de basisclip bellen altijd even 30 minuten, zodat ik een indruk krijg van jouw soulspace. De basis clip wordt binnen 14 dagen voor jou in orde gemaakt en bedraagt 166,- exclusief BTW. Hierbij is sprake van 1 feedback ronde

 

VIP SOULSPACE VIDEO

Een VIP soulspace video is gebaseerd op dezelfde principes als de basis clip, maar duurt langer: max 2,5 minuut en hier zit een tune in creative coach call bij en er zijn meerdere feed back rondes. De investering voor een VIP video bedraagt € 333,33. (ex BTW) Neem hiervoor contact op met info@karinammerlaan.com of DM me op instagram (@karin.ammerlaan.soulspace)

basis clip: €222,22
incl.  BTW

Energy exchange: €222,22
incl. VAT

CREATIVE

BRANDING

IMAGINARY  JOURNEY

WAT?

Een creative soul (business) journey is een sessie vol verbeeldingskracht, creatviteit, waarbij in overleg de nadruk bestaat op de creative essence van jouw branding.

We duiken diep in de why van jouw (personal) brand, zodat we de supernova’s kunnen uitlichten en deze vertalen we in ee persoonlijk ‘mission statement’ en een discovery van jouw (business) soulspace.

VOOR WIE?

– je bent een bewuste/spirit/mental coach en je hebt er moeite mee jouw unieke why te vinden èn uit te drukken

– je bent conscious/spirit ondernemer en je wilt aan de slag met jouw unieke WHY en uitdrukking daarvan, zodat deze naadloos aansluiten bij jouw filosofie

– je bent bezig met een shift naar een meer ‘spirit’ based onderneming/ praktijk, maar hebt er moeite mee om die shift uit te drukken/jouw why te vinden

 

HOE HET WERKT:

Na betaling neem ik contact met je op voor het inplannen van jouw soul (business) journey. Deze duurt 2 uur kan online of offline worden geboekt. Na afloop van de sessie krijg je een soulbranding-booklet mee met alle ‘discoveries’ van jouw soulspace!

Are you ready to get your supernova’s out? Let’s create magic!

Investment: €175,-
EXCL. VAT

“Know what sparks the light in you. Then use that light to illuminate the world.”

Oprah Winfrey