Be brave enough to live the life of your dreams, according to your vision and purpose instead of the expectations and opinions of others.

- R.T. Bennet -


soulspace x-perience

make s p a c e

for the most beautiful part of you 

van soulsearching naar purpose, vision & mission: put your soul into it

Je weet intuïtief dat er meer is dan het leven wat je op dit moment leeft. Er is een innerlijke stem die fluistert, of misschien al wel schreeuwt.  Je zit midden in het proces van soulsearching,  van je ‘purpose’ achterna willen, maar je vindt het ook eng. Herken jij dit:

 • ik voel me eenzaam & lost in mijn ‘soulsearching queste;
 • ik heb af en toe het idee dat ik helemaal cookie word van mezelf;
 • ik begrijp alles wat ik lees, maar ik heb moeite om het ook te VOELEN;
 • ik voel me vaak verloren en niet begrepen, omdat ik het moeilijk vind om te praten over ‘mijn zoektocht naar’ my higher self’ en alle ‘donkere’ aspecten ervan;
 • ik wil leven naar de maatstaven van mijn eigen hart & ziel, niet meer naar de verwachtingen van ‘de wereld’;
 • Ik wil mijn intuïtie nòg meer gaan vertrouwen en hiermee connecten;

 

soulspace

wat is de

soulspace x-perience?

De soulspace x-perience is een healing space, een guided journey en een online vibe  ‘hub’ ineen: om je ziel, je higher self, je intuitie alle space te geven, zodat je diep in jezelf kunt duiken.

Deze X-perience is de plek die ik destijds graag had willen hebben om:

 • te voelen,
 • te leren
 • te helen en
 • te ervaren,
 • te lachen

zodat ik in een mooie, veilige space achter mezelf zou gaan staan met soulvision en mission.

 

Voelen & helen: de impact van visuals en soul talks 

Toen ik in 2018 zelf middenin mijn ‘soulsearching en purpose queste’ zat, ben ik (weer) gaan creëren: beelden die ik rationeel niet kon plaatsen, maar die diep in me leefden. Door ook naar de beelden te kijken, kwam ik uit mijn hoofd, recht in mijn hart/ziel.

Tegelijkertijd (zeker in de donkere momenten) ben ik zelf  ‘Soul Talks’ gaan opnemen, om terug te komen tot mezelf in tijden van angst, verdriet, wanhoop en woede. Die hebben me goed geholpen, omdat ik op die momenten te onrustig was voor meditatie, maar wel een stem wilde horen.

Deze twee elementen zul je ook terug vinden in deze X-perience.

Leren

Maar ook om iets te doen met de kennis die ik al vanaf mijn studententijd ‘bij elkaar sprokkel’ op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/spiritualiteit. Ik geloof echter dat het niet een kwestie is van ‘nieuwe dingen leren’, maar van jezelf her-inneren. Ergens diep van binnen zullen er belletjes gaan rinkelen, als je de modules doorloopt:)

Ervaren 

Deze ruimte kun je zien als de eerste online “wellness spa-ce” voor je ziel.:)

De 4 “les”-modules, gecombineerd met de visual journeys & meditaties vormen de ideale brug tussen: “weten dat het zo is, maar vooral ook gaan voelen.”

De X-perience is een reis, jouw soul journey.  In deze X-perience ontdek je hoe mooi, magisch en krachtig jouw soul-space is, jouw inner self en inner beauty.

Deze verbinding met jezelf is ‘the best kept secret’ naar een liefdevol leven vòl synchroniciteit, schoonheid en overvloed.

Je zult er veel in leren, helen en ervaren.

Humor & zelfspot 

Als er iets is wat mij op de been heeft gehouden, is het een flinke dosis zelfspot en humor. Let humor be thy medicine (too);) .

In 4 thema’s (of modules) komen aan bod:

 1. EMBRACING de basis van je soulspace: selfworth en selflove, maar ook  je inner demons & darkness
 2. CONNECTING intunen op jouw U-niverse en de conversatie aangaan
 3. ENVISIONING wie wil je zijn en wat wil je ‘creeeren’? Welke missie voel je misschien al, maar durf je nog niet te omarmen?
 4. EMBODYING jezelf krachtig in je missie zetten en gaan expressen

 

Dit leer & ervaar je in  deze x-perience :

 • moeiteloos intappen op je intuitie, je soulspace en hierop diep gaan vertrouwen, zodat je intuitie (weer) jouw gids en innerlijk kompas wordt;
 • leren en voelen over wat het is om jouw zelfwaarde te kennen en volledig te omarmen;
 • zelfverzekerd zijn vanuit de diepste bron: je zelfwaarde en zelfliefde;
 • de verbinding en conversatie met jouw U-niverse, de bron, – God of hoe je het noemen wilt –  aangaan en verdiepen
 • donkere gevoelens, demonen en angsten als een ware ‘alchemist’ omzetten naar een energie die je helpt, in plaats van afbreekt
 • helderheid op je soul vision, purpose, mission
 • jezelf X-pressen vanuit je Soulspace

dit klinkt precies als datgene wat ik nu nodig heb!

investering soulspace x-perience € 47,50 inclusief BTW 

it’s time to let your

soul shine

Karin Ammerlaan

wat krijg je precies?

 • een digitaal (printable!) journal/playbook
 • een soul tribe die met je meereist (en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen indien je daar behoefte aan hebt, tijdens de
 • 2 Live coaching sessies (begin en einde van de journey
 • 4 modules met videolessen
 • 4 diepe healing visual art journeys
 • 4 begeleide meditaties

investering € 47,50 inclusief BTW 

recensies

De eerste S O U L S P A C E X-PERIENCE is inmidels een feit! Hieronder vind je de reviews van enkele Soul Spacers!:)

Ik ben Jacqueline en ik had me aangemeld voor de Soulspace Journey, in eerste instantie omdat ik heel erg onder de indruk was van Karin als mens.

Haar liefdevolle vibes, het licht en de warmte die zij uitstraalt, vind ik heel fijn en bijzonder. Daarnaast is ze ook nog eens superintelligent en weet ze de kennis die zij heeft, in begrijpelijke taal te verwoorden.

In de soulspace journey helpt Karin je de ruimte in jezelf te ontdekken, jouw eigen sacred soulspace. Karin helpt je om jezelf oneindig veel zelfliefde te gunnen, te groeien in selfesteem  en in jouw soulspace  jouw soulmissie, en -visie te vinden.

De filmpjes en zelfgemaakte meditaties zijn supermooi en indrukwekkend. Omdat er zoveel meer zit in deze Xperience zat dan ik eruit kon halen heb ik besloten om nog een keer mee te doen.

Een aanrader voor iedereen!

Jacqueline Koopman-Roepke

coach , www.jacquelineroepke.nl

De soulspace x-perience was in alle opzichten een geweldige x-perience. Prachtige visuals (zowel de journal, posts als video’s) zoals alleen Karin dat kan; daar kan ik elke keer zo van genieten! De groep was daarbij ontzettend fijn en zat vol prachtige zielen! 

De kers(en) op de taart waren de twee meditaties; die kwamen bij mij echt binnen en maakten heel wat los, emotioneel gezien. Dankjewel voor deze mooie ervaring Karin en ga vooral zo door met dit prachtige werk! 

We need people like you on this earth!! 💗💗💗

 

Maartje Monné

Voice specialist & energetisch therapeut , www.voicecarecoaching.com

Ik vond de soulspace experience heel fijn. De visuals die je gemaakt hebt zijn magisch. De muziek die je er bij hebt gedaan is helend en fijn om naar te luisteren. Ik voelde een fijne rust over me heen komen wanneer ik me verdiepte in mijn soulspace met jouw prachtige visuals. Je hebt echt een bijzonder talent! 

 

De meditaties die je opgenomen hebt zijn heel helend en zacht en gaven veel verheldering.

 

De journal bracht structuur en inzichten. Heel fijn om op deze manier stil te staan bij dingen waar ik blij van word, dingen die ik mezelf mag vergeven. Maar ook hoe mijn soulspace eruit ziet en wat mijn missie is. Ik heb veel inzichten gekregen door het invullen hiervan. Het was soms ook confronterend om bepaalde dingen op te schrijven. Maar juist die dingen geven me de mogelijkheid om te groeien. 

 

De groep met soulspacers was heel warm, open en steunde elkaar. Het was heel fijn om met zoveel mooie mensen verbonden te zijn. 

 

De live momenten waren fantastisch, we hebben veel gelachen en veel gedeeld met elkaar. Ik vond het echt heel fijn om onderdeel te zijn van deze experience!

Annemarijn Lok

Coach

mijn review voor de geweldige ervaring bij Soul Space x-perience:

Karin is een vrouw die op een hele grappige en serieuze manier het leven vertelt icm met haar prachtige digital visions, is het gevoel dat we allemaal hebben, de ups en downs, zichtbaar en tastbaar. Hierdoor is het 'makkelijker"om het een plek te geven. En daarnaast haar live talks waar ze praktische tips deelt, enorm waardevol. I

n de soul space x-perience waan je echt in space en vooral je eigen space, waar je jezelf mag en kan zijn.

Meedoen met de soul space x-perience was een reis waarin je wordt laten zien wat afspeelt in je hoofd maar niet tot woorden en vooral beelden kan worden uitgelegd. Een community met like minded mensen die voelen als thuis. Omarmen wat er in mij afspeelt was confronterend en tegelijkertijd helend. Karin, dank je wel voor je hartverwarmende persoonlijkheid en space die je aanbiedt!

Liefdevolle groeten,

Sabrine

Sabrine Kasno

Ondernemer & coach , www.heeljehart.nu en www.sabrinekasno.nl

Een cadeautje, wauw!! Mooie diverse manieren van inzichten, met veeeel humor en eigenheid. Ruimte om 1 op 1 te sparren, zelf bezig te gaan én te delen met anderen. Mediteren, stilte in, schrijven, praten, delen.

 

Vertrouwd, relativerend, verdiepend!

 

Much thanks for this 💫💛

Milou van Toor

coach & masseur , www.praktijklukkie.nl

 Soulspace... Karin heeft zo'n fijne, luchtige, eerlijke, creatieve energie die ze voor je beschikbaar maakt in haar soulspace. Wat ik enorm waardevol vind is dat er een groep samenkomt, waarin je weer nieuwe fijne verbindingen mee aan kan gaan. Met humor, wijsheid, stilte en prachtige meditaties en afbeeldingen zijn magisch. Karin heeft een fijne stem om naar te luisteren, deelt tips en een luisterend oor. Want soms, in al dat bewust worden, loop ik fysiek tegen levenslessen aan. Dat je dan bij Karin ook even mag ZIJN is zo fijn.

Ze biedt soul s p a c e.

 

Inge van Doorn

Coach

De SoulSpace journey kwam voor mij precies op het juiste moment... Wanneer alles aan een zijden draadje hangt... Wanneer het goed slecht gaat.

Ik herken veel van mezelf in Karin haar verhalen. Ik vind het inspirerend hoe zij zo voor haar Soul messages gaat en zoveel aandurft.

Ze is ook niet zo een saaie - skjoeze  my language - "Zweef teef"; ze is "normaal",  heel intelligent, loving met de humor waar ik dol op ben.

Daarbij zijn de meditaties en het ARTwork in de SoulSpace Journey (want ja dit is gewoon ART) next level shit.

Geen lelijke spiri wiri pixelige plaatjes van Google. Nee, high quality, zo creatief, mooi en sjiek met super mooie muziek eronder.

De journal heeft mij echt geholpen om actiever te journalen met een mooie vraag en/of opdracht waar ik veel inzichten uit heb gehaald. Verder vond ik de SoulTalks met de andere ladies erg fijn. Een community waar niks gek is om te bespreken.

Empowering en kwetsbaar tegelijk. Onwards Karin!

 

Charissa

projectmanager & danser

Karin Ammerlaan

Dream your own dreams, achieve your own goals. Your journey is your own and unique. –

- Roy T. Bennett -

OVER Karin Ammerlaan

Hoe een leven kan lopen: van een mr. dr. ‘academicus’ in een onbezorgd, luxe droomleven vol zekerheid, zei mijn intuitie in 2018 dat het tijd was voor een 180 graden ander pad. Een manual werd helaas niet meegeleverd;)

In het begin denk je nog: “Daar luister ik  lekker niet naar.” Maar als het gefluister overgaat in geschreeuw, waarbij je heftig wordt getriggerd….dan moet je wel.

Hoewel ik niet wist hoe diep de oceaan was, wist ik dat ik moest springen; ik voelde dat mijn purpose heel ergens anders lag: niet in mijn toenmalige relatie en ook niet in mijn ‘titels’, maar in het artistieke, creatieve en coachende.

Als je mij dit 5 jaar geleden zou hebben verteld, dan had ik je vierkant uitgelachen.

Maar ik kan nu oprecht zeggen: mijn purpose ben ik zelf, mijn kracht is mijn eigen soul power. Voorheen wìst ik wel dat het belangrijk was, maar door-voelde ik het niet: ik wist simpelweg niet hòe.

Als imagination coach, x-pert en creative vond ik het tijd om mijn ervaringen, kennis en ‘kunde’ ook in een online pakket te gieten. Een X-perience, die vanuit het diepste van mezelf komt: het is de plek die ik zou kunnen gebruiken, toen ik in een totale reset van mijn leven zat: vol onzekerheid & angst, verdriet, maar óók vol humor, hoop, imagination en passie.

Ik had destijds een ‘magische plek’ willen hebben, waar ik mezelf in kon terug trekken, mijn wonden kon likken en tegelijkertijd de kracht en passie kon vinden om mijn purpose en missie te gaan uitdragen, mèt een tribe die met dezelfde ‘quest’ bezig was.

Die online plek is de S O U L S P A C E X-PERIENCE geworden: embracing, connecting, envisioning, embodying & lightening up: let art & humor be thy medicine!

“Know what sparks the light in you. Then use that light to illuminate the world.”

– Oprah Winfrey