TRANSFORMATIONAL

storytelling

programma

inspiratie

Inspiratie begint bij jezelf: in spirit zijn: ben jij je bewust van de verhalen die je jezelf vertelt?

Transformatie is ‘de Story of my Life‘: ik heb een 180 graden verandering – van ‘mr. dr. onderzoeker’ naar transformational storyteller/creator-coach doorgemaakt.

Die ‘transformatie’ kon pas plaatsvinden, toen ik mezelf èn mijn verhaal met andere radicaal andere ogen ging bekijken:

Ik besefte dat niemand anders dan ik de storyteller in het verhaal van mijn leven is. En al hebben andere mensen en omstandigheden invloed op je leven, jij blijft de creator van je eigen verhaal: the story you tell yourself, is crucial for the outside story.

Het Leven leerde mij om met andere ogen naar mezelf te gaan kijken: als storyteller, als alchemist en als magician.   Er ging een wereld van inspiratie en kracht voor mijn ogen open.

De wens om een bezield leven te be-leven, heeft me op mijn pad gebracht van mijn kinderboek Fyra & Lumi. En brengt me verder op het pad om betovering en magie als essentiele zaken in het leven te zien: jouw verbeeldingskracht is jouw bron voor een inspirerend verhaal. En een inspirerend verhaal is een verhaal dat ‘beweegt’. 

Herkenbaar?

"Ik weet ècht niet wat ik over mezelf moet vertellen."

Wanneer het om jezelf gaat, vervliegt de inspiratie en blokkeer je: waar moet je het in godsnaam over hebben? Je denkt: “Ik voel me gewoon onzeker als het over mij gaat. Want ik houd er niet van om in de spotlight te staan en ik heb gewoon de zenuwen als ik mezelf hoor praten, mezelf met m’n kop in beeld zie, of een stuk tekst over mezelf moet tikken. En dan denk ik… zucht…LAAT MAAR. En tegelijkertijd is er een stem in mij, die zegt: ik wil óók inspireren!”

"Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?"

Bij iedere poging die je waagt, treden jouw criticaster, en schaduwmonsters op. Je hoort jezelf fluisteren: “”Wie zit er nou op jou te wachten?!” “Wat heeft jouw verhaal en jouw boodschap in ’s hemelsnaam voor meerwaarde in de wereld!?”

"Ik krijg stress van social media!"

“Zucht….Zichtbaar zijn…marketing technieken en al die regels en acties…Het maakt me zenuwachtig en ik verlies het plezier in wat ik eigenlijk zo leuk vind om te doen: mijn ding. NIET het maar tot in den treure posten van quotes en foto’s, om maar te ‘posten’. Ik wil gewoon puur zijn, mezelf zijn en op mijn manier mensen aanraken met wie ik ben en met wat ik doe .”

ontdek de alchemist in jezelf

Jouw verhaal, jouw boodschap is het waard om gedeeld te worden. Op een manier die voelbaar is voor jou en voor je publiek.

En een verhaal dat voelbaar is, is een verhaal waar hart- en ziels openers in zitten. Waarin mensen jouw authentieke magie voelen: waarin mensen deelgenoot worden van een transformatie. 

Transfomational storytelling gaat uit van de kracht van transformatie.

Op deze manier raak je mensen, kun je inspireren en zul je op een heel andere manier mensen aantrekken.

In dit programma leer je in 5 fasen hoe jij jouw ‘inner magician en alchemist’ kunt inzetten om jouw verhaal en boodschap in woord en beeld te delen.

Leer hoe je jouw verhaal & jouw boodschap (visie, missie & boodschap) kunt laten oplichten, zodat mensen geïnspireerd raken:

 

 • jouw verhaal beleven
 • zich ook weer gaan her-inneren
 • ontroerd zijn
 • zich herkennen in jouw boodschap en zich verbonden voelen
 • zich gaan bewegen (jouw call to action beantwoorden)

iets voor jou?

 • Je wilt niets liever dan inspireren, om de wereld een stukje mooier, lichter, liever & magischer te maken
 • Je wilt leren hoe jij mensen kunt ‘aanraken en bewegen’. 
 • je wilt jouw unieke magie laten zien 
 • je bent een purpose-driven ondernemer en je wilt betoveren met jouw dienst of product 
 •  je wilt op een creatieve manier bezig zijn met het empoweren van jouw eigen leven.

wat leer je?

Dit programma is uniek: het stelt niet de story, maar jou

– als storyteller -centraal.  

 

 • je leert wat transformational storytelling is en hoe je authentiek impact kunt maken op jouw publiek met jouw verhaal en boodschap;
 • je leert alle tools en tricks om met een nieuwe blik (your magic eye) te kijken naar de transformatie(s) in de Story of your Life;
 • je leert stap voor stap wat in de theorie als basis geldt voor een goed ‘verhaal’ en je leert hoe je jouw verhaal kunt laten sprankelen;
 • Praktisch:  ik neem je stap voor stap mee in de praktische creatie thema’s : Canva, Motionleap, Videoleap, Wordswag, IG TV, Stories maken, LIVE gaan,  etc)
 • Inspirerende branding: handvatten voor  je logo, je ‘website’ en social media content qua visuele vormgeving 
 • Je creëert samen een inspiratie-masterplan 

Carve your name on hearts, not on tombstones. A legacy is etched into the minds of others and the stories they share about you.

– Shannon Alder –

inbegrepen 

5 fasen- programma

Dit programma neemt je in 5 fasen (12 weken) mee, op reis. Dit programma kun je zelfstandig en op eigen tempo volgen. In de 5 fases zitten videolessen, meditaties, visual journeys & journal-prompts en reflectie-opdrachten.

Werkboek en journal

Een werkboek met oefeningen en journal voor reflectie op de Story of your Life

4 inspiratie coach calls (terug te kijken)

Twee inspiratie groepssessies (digitaal via Zoom),waarin je alles mag vragen wat je te vragen hebt: voor ideeën en inspiratie!

Lifetime Access

Je krijgt een lifetime toegang tot de cursus! Alle tijd om in alle rust jouw storytelling en alchemie journey te volgen op je eigen tempo èn om de kennis voor altijd terug te kunnen vinden!

investering

START 22-02-2021

nu tijdelijk t/m 02-02 vroegboekkorting

€ 444,-

(incl. BTW)

Let’s Start a Story

Follow