Werk met Karin

Personal branding
Aanbod 

PERSONAL BRANDING PRESENTATIE 

Wil je jouw medewerkers leren hoe ze hun unieke magic op de kaart kunnen zetten? Of ben je als recruitment  op zoek naar een personal branding presentatie?

download hier de folder

MASTERCLASSES & WORKSHOPS 

Een (corporate in-house) personal branding workshop helpt (medewerkers) met inzicht in wie ze zijn, wat hun unieke skills/magic is en hoe ze hun eigen ‘brand’ kunnen bouwen en zichzelf op de kaart kunnen zetten, op een interactieve, hands-on manier:

 • In een kleine groep (max 12 deelnemers) gaan we actief aan de slag met jouw personal brand. Deze workshops worden in overleg met de opdrachtgeer op maat gemaakt, zodat inhoudelijk ingezoomd kan worden op de workshopdeelnemers;
 • Je ontdekt jouw unieke skills, kernwaarden en ‘personal brand verhaal’ en we oefenen met een elevator pitch;
 • Je krijgt praktische tips voor Linkedin/Instagram en het creëeren van een eigen website.
 • We gaan in op het vergroten van jouw zichtbaarheid, en het omgaan met onzekerheid, imposter-syndroom/gedrag en dus het versterken van je zelfvertrouwen om jezelf te laten zien.

Deelnemers krijgen een op maat gemaakt personal branding work- en playbook. 

 1-1 PERSONAL BRANDING TRAJECTEN

In deze intensieve 1-1 trajecten bouwen we jouw personal brand. Die begint met een audit: wie ben je, waar sta je, wat wil je precies bereiken met een personal brand en waarom? Gedurende dit traject hebben we niet alleen aandacht voor de architectuur en creatie van jouw personal brand, maar gaan we ook gericht aan de slag (indien dit speelt) met zaken zoals podiumvrees, spreekangst en straalangst.

Voor wie?

 • Indien jij wilt bouwen als academicus / expert / (kennis)ondernemer/ bestuurder aan een een krachtige visie & merk, dat staat als een huis en waar je trots op bent;
 • Wanneer je moeite hebt met de creatie van content: zowel qua inhoud, als de visuele en creative direction van jouw personal brand:
 • Je wilt een website (of  die heb je), maar je beschikt niet over een strategie die ervoor zorgt dat jij eruit springt;
 • Je bevindt je in een transitiefase: je bent nog zoekende naar jouw “unieke magie” en het is nog onduidelijk is (en onvolledig) wat jij wilt gaan delen, creëeren, verkopen etc. met en in de wereld.

  N.B.

  De inhoud van een personal branding traject is flexibel (minimaal 3 maanden) en vindt plaats in overleg. Neem contact op voor een vrijblijvende call.

  1-1 Keynote coaching :

  inhoud, vormgeving & performance

  Stel je iets belangrijks uit, omdat je niet goed weet hoe je het moet aanpakken, zowel inhoudelijk als qua vormgeving en performance?  (presentatie. speech, rede, of anderszins), Heb je  last van podiumvrees? Of zit je in een motivatiedip en begint de tijd te dringen?

  In 1-1 Keynote Coaching trajecten ondersteun ik je zowel als inhoudelijke sprarringpartner (wat ga je zeggen, hoe ga je het zeggen) , als met het vormgeven en houden van jouw presentatie (vormgeving presentatievaardigheden).

  We gaan samen aan de slag; vanaf scratch!

  Voor wie?

  • Voor Ph.D kandidaten: indien je moeite hebt met het voorbereiden van jouw promotieplechtigheid en huizenhoog opziet tegen inhoud & presentatie, als de verdediging van jouw proefschrift;
  • Voor academici: indien je een academische on stage-performance moet neerzetten, zoals een inaugurele rede of andere keynote presentatie
  • Voor kennis-gedreven professionals en ondernemers: indien je opziet tegen de creatie van jouw speech, keynote presentatie, of andere ‘on stage’- gebeurtenis (online of offline).

   N.B.

   De vorm en duur van een Keynote Coaching traject is flexibel vindt plaats in overleg. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een 1-1 personal branding traject. Neem contact op voor een vrijblijvende call.

   Testimonials:

   Ik kwam bij Karin met een vage hulpvraag, een vol hoofd en een drukke agenda. Ik mocht gaan promoveren, maar daar zag ik als  een berg tegenop. Karin had ik jaren geleden ontmoet bij een symposium en ik wist dat als íemand mij kon helpen, zij het zou zijn. En ik had gelijk: dankzij haar support heb ik mijn verwachtingen overtroffen!

   Karin gaf mij meteen het gevoel dat het allemaal goed zou komen. De eerste sessie begon met een braindump. Door Karins empathische houding voelde ik mij vrij om alles te delen waar ik mee worstelde en wat mijn ‘killer presentatie’ in de weg stond. Hoe gek/ serieus, klein/ groot zorgen ook waren; Karin begreep mij. Inhoudelijk kregen we samen mijn verhaal duidelijk en het feit dat Karin sterk is in beelden en metaforen hielp mij daar enorm bij. Naast coach was Karin ook mijn grootste fan en cheerleader. Ze gaf mij het vertrouwen om écht achter mijn verhaal te gaan staan en het te ownen. Karin weet waar ze het over heeft en met haar humor maakte ze ons sessies vooral ook heel gezellig. Haar flexibiliteit maakte dat ik ondanks een volle agenda tóch goed voorbereid kon zijn.

    Lieve Karin, bedankt voor al je hulp, (off-topic)adviezen, visuals en onverwachte berichtjes!

   Wendy Wesseling, Ph.D

   Onderzoeker

   Karin heeft mij geïnspireerd om straalangst om te zetten naar straalkracht. Op haar authentieke wijze heeft ze mij geïnspireerd met haar creativiteit, wijsheid en intuïtieve aanpak!

   Madelon van der Voort

   Karin is een heerlijk mens! Super lief, vol met humor, zacht, sprankelend en open. Haar energie laat ze heel organisch bewegen en volgt ze vol vertrouwen, waardoor je niet anders kan dan mee stromen in deze magie. En dan tovert ze jou ineens tevoorschijn met een geweldig mooi verhaal. Ik zag mezelf gewoon, puur zoals ik ben. Gewoon doen waar ik intens blij en gelukkig van word. Echt: hoe dan, haha! Diepe dankjewel, lieve mooie Karin!
   Sylvia van den Berk

   Ik was al een langere tijd  opzoek naar iemand  die teksten  kon schrijven voor mijn website. Toen heb toch Karin een berichtje  gestuurd.  WOW… 🌟🌟🌟 Voor eerst  werd ik geraakt:  echt geraakt. Dat zegt toch meer dan duizend woorden……En ze heeft al mijn websiteteksten geschreven. Wat hier wel heeel duidelijk  is:

   Karin ZIET en HOORT jou ECHT: dat kan ze ook zo goed over  brengen in woord en beeld. Ze heeft zo’n mooie sprankelende ziel, vol met positieve  levensenergie; die zou ik echt iedereen  gunnen om dat te ervaren. Karin lift je op naar een hoger level van jezelf!

   Liefs , Brigitte.

   Brigitte Wammes

   Karin heeft mij het geloof in mijn magie teruggegeven. Toen ik begin dit jaar mijn gift als storyteller zich steeds duidelijker liet zien, voelde ik (en kreeg ik ook door 😉)  dat ik graag met Karin wilde werken. Learn from the best, they say.

   En wat een reis is het geweest. Terwijl ik persoonlijk door het donker ging, ontstond daar ook een sprankje magie. De magie die altijd gevoeld heb, maar nooit heb kunnen/durven uitdrukken.

   Het lukte me al aardig in woorden, maar Shine gaf me ook de handvaten om ook mijn andere zintuigen te gebruiken. Want storytelling gaat niet alleen om woorden…en eindelijk mocht mijn creativiteit weer stromen. En ik weet en voel dat dit nog maar het begin is.

   Liefs Brianda

   Brianda van Stel

   Wil je meer weten? 

   Leuk om te connecten! Dat kan via Linkedin of Instagram en natuurlijk ook via mail: karin@karinammerlaan.com