aanbod

Werk
met Karin

Jouw personal brand is een geheim wapen: hoe authentieker, hoe waardevoller.

PERSONAL BRANDING TRAJECTEN

MASTERCLASSES & WORKSHOPS

PERSONAL BRANDING

PRESENTATIE

CONTENT STRATEGIE

CONSULTING

PRESENTATIE/PUBLIC SPEAKING

 CONTENT SPARRING,

TRAINING & MENTORING

Stand out from the crowd. 

Het bouwen van een sterk personal brand met online (en offline) presence  is geen overbodige luxe, maar een must in deze ‘globalized digital age’. Het is niet meer alleen voorbehouden aan de “vloggers, influencers, atleten, politici en artiesten”.

Juist JIJ hebt er baat bij dat je jouw naam en merk gaat vestigen: doe je dit niet, dan vult iemand anders het wel voor je in.

Moeite met zichtbaarheid, camera’s en jezelf neerzetten

En toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want jezelf op de kaart en in de spotlight zetten kan spannend, onzeker en onwennig zijn. In sommige gevallen kan er sprake zijn van

Straalangst, spreekangst en podiumvrees

Onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen kunnen jou belemmeren om daadwerkelijk in die spotlight te stappen en jezelf te zien als een krachtig, authentiek, en sprankelend merk. Dit fenomeen noem ik #straalangst: een mix van spreekangst, podiumvrees en slight imposter-syndroom. Het uit zich in de volgende belemmerende gedachten:

 • Wie zit er eigenlijk op mij te wachten;
 • Ze zien me al aankomen wanneer ik meer van mezelf laat zien;
 • Ben ik wel een expert;
 • Blaas ik niet te hoog van de toren;
 • Ik durf niet op de camera met mijn gezicht;
 • Ik ben bang dat ik niet meer uit mijn woorden kom;
 • Straks is er niemand die mij leuk, grappig of interessant vindt;
 • Hou maar op. Het is al gezegd en gedaan door mensen die veel ‘grootser’ zijn dan ik.

Zelfvertrouwen in kleine stapjes

Het unieke aan mijn personal branding trajecten is dat we hier expliciet mee aan de slag gaan. We creëeren dus niet alleen de architectuur en inhoud/content van jouw personal brand, maar we gaan ook gericht en in micro stappen aan de slag met “on the job” podiumvrees, straalangst &  problemen in zelfvertrouwen; of dat nu offline, of online is.

Jouw merk én zelfvertrouwen bouwen doen we samen: met veel plezier, diepgang én humor!

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN:

individueel:

discover your brand (losse sessie)

Loop jij vast met je website of met het schrijven van je bio? Weet je niet wat je waar ‘moet doen’ op Instagram, LinkedIn? Deze ‘stuckness’ is  vaak symptomatisch voor een personal branding probleem. Het kan ook zijn dat je nooit eerder hebt nagedacht over jouw personal brand:

In een Discover your brand sessie van 2,5 uur bied ik jou helderheid, inspiratie en concrete tools om jouw personal brand te ontdekken. We starten met de concrete problemen waar je nu tegenaanloop m.b.t. jouw personal brand en ik neem je gedurende deze sessie mee in jouw eigen ‘persoonlijke merkbeleving’! 

WAT KRIJG JE?

Na afloop krijg je een (digitaal) Personal Branding Signature Magazine; waarin je een impressie van jouw “unieke personal brand” zowel visueel als in tekst  als een basisstrategie kan fungeren voor jouw (verdere) personal branding (o.a. op social media, jouw website, etc). 

Investering

€ 375,- exclusief BTW (online via Zoom)

€ 475,- exclusief BTW (op locatie)

1-1 PERSONAL BRANDING TRAJECTEN

In deze intensieve 1-1 trajecten bouwen we jouw personal brand. Die begint met een audit: waar sta je, wat wil je precies en waarom? Waar zie je tegenop? Gedurende dit traject hebben we niet alleen aandacht voor de architectuur en creatie van jouw personal brand, maar gaan we ook gericht aan de slag (indien dit speelt) met zaken zoals podiumvrees, spreekangst en straalangst.

Voor wie?

 • Indien jij een krachtige presence wilt bouwen als academicus / expert / (kennis)ondernemer/ bestuurder en  jouw personal brand wilt bouwen: een krachtig merk, dat staat als een huis en waar je trots op bent;
 • Wanneer je moeite hebt met content: zowel qua inhoud, als de visuele en creative direction van jouw personal brand:
 • Je wilt een website (of reeds hebt), maar niet over een strategie beschikt die ervoor zorgt dat jij eruit sprin;
 • Indien je nog zoekende bent en het voor jou onduidelijk is (en onvolledig) wat jij wilt gaan delen, creëeren, brengen, verkopen etc. in de wereld.

Dit is er mogelijk:

 • 1-1 op maat gemaakte sessies van 2 uur (op locatie of online)
 • Een 1-1 Personal Branding traject zal jou niet alleen zelfvertrouwen en plezier (in wie je bent en wat je doet) brengen, maar ook inzicht & helderheid in jouw personal brand: je skills, passies, kernwaarden, brand story en true colors. Hieruit blenden we een pijlers voor jouw content strategie;
 • Een website met jouw jouw personal brand story;
 • Op maat gemaakt content pakket voor jouw online presence op de voor jou relevante platformen;(Instagram/Facebook/Linkedin),
 • Fotoshoot en videopitch (extern)
 • Een online omgeving met praktische tips en uitleg

N.B.

De vorm en duur van een personal branding of performance traject is flexibel vindt plaats in overleg. Neem contact op voor een vrijblijvende call.

1-1 PERFORMANCE TRAJECT

Stel je iets belangrijks uit, omdat je niet goed weet hoe je het moet aanpakken (presentatie. speech, rede, of anderszins), en/of heb je last van podiumvrees? Of zit je in een motivatiedip en begint de tijd te dringen?

In 1-1 Performance trajecten ondersteun ik je zowel inhoudelijk, als in het proces, bij belangrijke ‘on stage’ events, of dit nu online of offline is. We gaan samen aan de slag; vanaf scratch!

Voor wie?

 • Voor Ph.D kandidaten: indien je gaat promoveren, maar huizenhoog opziet tegen de promotieplechtigheid en niet weet hoe je het – inhoudelijk – moet aanpakken;
 • Voor academici: indien je een academische on stage-performance moet neerzetten, zoals een rede;
 • Voor kennis-gedreven professionals en ondernemers: indien je opziet tegen de creatie van jouw speech, keynote presentatie, of andere ‘on stage’- gebeurtenis (online of offline).

  N.B.

  De vorm en duur van een performance traject is flexibel vindt plaats in overleg. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een 1-1 personal branding traject. Neem contact op voor een vrijblijvende call.

  Masterclass Talks

  Op zoek naar een energieke masterclass talk over de WHAT, WHY & HOW van personal branding-(ambassadeur) en het belang ervan voor jouw organisatie? Tijdens deze Talk neem ik je mee in de best practices & case study Do’s en Don’ts van personal branding. 

  Duur: Masterclass Talks duren 2 uur. 

  N.B.: Op maat gemaakte masterclass & trainingsarrangementen (qua duur) behoren uiteraard tot de mogelijkheden. 

  Training & workshops

  Tijdens een trainingsdag(deel  Personal Branding & Storytelling, ga je zelf gericht aan de slag met jouw eigen brand (als ambassadeur van jouw organisatie bijvoorbeeld).

  Van tevoren bespreken we wat voor jouw organisatie het meest relevant is: Het kan bijvoorbeeld gaan om social media training en personal branding, storytelling en personal branding, of personal branding in relatie tot zelfvertrouwen en performance/spreekkracht. 

  Het gaat altijd om een op maat gemaakte training, waarbij we specifiek kijken naar jouw organisatie, zodat de brand story en bijzonderheden van de branche/expertise die van toepassing zijn, kunnen worden meegenomen.  Gedurende deze trainingsdag leer ik je alle geheimen van een krachtig, impactvol en authentiek personal brand in relatie tot het corporate brand: science/research based, heart- èn story-driven, uiteraard voorzien van werkboek, èn de mogelijkheid tot korting op individuele trajecten. 

  A colorful powerhouse personal brand is a ticket to your future.

  Testimonials:

  Ik kwam bij Karin met een vage hulpvraag, een vol hoofd en een drukke agenda. Ik mocht gaan promoveren, maar daar zag ik als  een berg tegenop. Karin had ik jaren geleden ontmoet bij een symposium en ik wist dat als íemand mij kon helpen, zij het zou zijn. En ik had gelijk: dankzij haar support heb ik mijn verwachtingen overtroffen!

  Karin gaf mij meteen het gevoel dat het allemaal goed zou komen. De eerste sessie begon met een braindump. Door Karins empathische houding voelde ik mij vrij om alles te delen waar ik mee worstelde en wat mijn ‘killer presentatie’ in de weg stond. Hoe gek/ serieus, klein/ groot zorgen ook waren; Karin begreep mij. Inhoudelijk kregen we samen mijn verhaal duidelijk en het feit dat Karin sterk is in beelden en metaforen hielp mij daar enorm bij. Naast coach was Karin ook mijn grootste fan en cheerleader. Ze gaf mij het vertrouwen om écht achter mijn verhaal te gaan staan en het te ownen. Karin weet waar ze het over heeft en met haar humor maakte ze ons sessies vooral ook heel gezellig. Haar flexibiliteit maakte dat ik ondanks een volle agenda tóch goed voorbereid kon zijn.

   Lieve Karin, bedankt voor al je hulp, (off-topic)adviezen, visuals en onverwachte berichtjes!

  Wendy Wesseling, Ph.D

  Onderzoeker

  Karin heeft mij geïnspireerd om straalangst om te zetten naar straalkracht. Op haar authentieke wijze heeft ze mij geïnspireerd met haar creativiteit, wijsheid en intuïtieve aanpak!

  Madelon van der Voort

  Karin is een heerlijk mens! Super lief, vol met humor, zacht, sprankelend en open. Haar energie laat ze heel organisch bewegen en volgt ze vol vertrouwen, waardoor je niet anders kan dan mee stromen in deze magie. En dan tovert ze jou ineens tevoorschijn met een geweldig mooi verhaal. Ik zag mezelf gewoon, puur zoals ik ben. Gewoon doen waar ik intens blij en gelukkig van word. Echt: hoe dan, haha! Diepe dankjewel, lieve mooie Karin!
  Sylvia van den Berk

  Ik was al een langere tijd  opzoek naar iemand  die teksten  kon schrijven voor mijn website. Toen heb toch Karin een berichtje  gestuurd.  WOW… 🌟🌟🌟 Voor eerst  werd ik geraakt:  echt geraakt. Dat zegt toch meer dan duizend woorden……En ze heeft al mijn websiteteksten geschreven. Wat hier wel heeel duidelijk  is:

  Karin ZIET en HOORT jou ECHT: dat kan ze ook zo goed over  brengen in woord en beeld. Ze heeft zo’n mooie sprankelende ziel, vol met positieve  levensenergie; die zou ik echt iedereen  gunnen om dat te ervaren. Karin lift je op naar een hoger level van jezelf!

  Liefs , Brigitte.

  Brigitte Wammes

  Karin heeft mij het geloof in mijn magie teruggegeven. Toen ik begin dit jaar mijn gift als storyteller zich steeds duidelijker liet zien, voelde ik (en kreeg ik ook door 😉)  dat ik graag met Karin wilde werken. Learn from the best, they say.

  En wat een reis is het geweest. Terwijl ik persoonlijk door het donker ging, ontstond daar ook een sprankje magie. De magie die altijd gevoeld heb, maar nooit heb kunnen/durven uitdrukken.

  Het lukte me al aardig in woorden, maar Shine gaf me ook de handvaten om ook mijn andere zintuigen te gebruiken. Want storytelling gaat niet alleen om woorden…en eindelijk mocht mijn creativiteit weer stromen. En ik weet en voel dat dit nog maar het begin is.

  Liefs Brianda

  Brianda van Stel

  Wil je meer weten? 

  Leuk om te connecten! Dat kan via Linkedin of Instagram en natuurlijk ook via mail: karin@karinammerlaan.com